speelset winter - aguamarina winter

Order by 5pm and get it shipped tomorrow.
1 in stock
 • Overzicht
 • omschrijving

  deze super leuke winter set bestaat uit 3 nins, 3 nins met hoed, 3 mates, 9 munten en 9 ringen. De kleuren zijn gebaseerd op het seizoen. Een geweldige set waar je eindeloos mee kunt spelen, ook erg leuk om te combineren met de free play box of op je seizoenstafel bijvoorbeeld.

  afmetingen

  Nins 65mm
  Nins met hoed 70mm
  Mates 45mm
  Munten 48mmø
  Ringen 48mmø

  waarvan en waar is dit gemaakt?

  Het wordt gemaakt van duurzaam beuken -en berkenhout, handgemaakt in Spanje

  Ieder item van Grapat is handgemaakt met veel liefde, en dus ook uniek. Voor de prachtige kleuren worden natuurlijke verfstoffen en plantaardige oliën gebruikt. De kleuren variëren hier en daar, de kleurstoffen zijn niet giftig en op waterbasis. 

  Ook worden alle items in karton verpakt (Grapat is 100% plastic vrij), het leuke hieraan is dat ook met dit kan worden gespeeld. Alle items worden verpakt door mensen met afstand tot de arbeidsmarkt of een fysieke of verstandelijke beperking.

  onderhoud

  veeg de items af met een vochtige doek en droog het daarna direct af. 

  voor wie ♡

  het speelgoed van Grapat is voor alle leeftijden, maar dit valt het meest in de smaak in de leeftijd 1 - 8 jaar. 

  Leeftijdsindicatie van dit item: vanaf 12 maanden 

  Grapat 

  Grapat is een Spaans merk en het betekent "een handvol". Dit is dan ook de essentie, hoeveel speelgoed heeft een kind nu eigenlijk nodig? Het merk inspireert haar items op alledaagse dingen uit huis of uit de natuur. Het stimuleert de fantasie en de creativiteit. Er worden wel namen gegeven aan de items maar geen instructie, want het mag en kan van alles zijn. 

Volg ons @milck_nl