wollen sloffen junior - beige

Levertijd: 1-3 werkdagen
 • Overzicht
 • Beschrijving

  Wat een heerlijke sloffen voor kinderen en volwassenen. Deze sloffen houden je voeten heerlijk warm maar het wol ademt ook. De kinder sloffen zijn gemaakt met een anti slip zool zodat ze niet snel uitglijden. Ik hoor je denken, ik wil dit ook, en dat kan! We hebben deze toffe sloffen ook voor volwassenen, check de gerelateerde producten. 

  deze sloffen zijn niet geschikt voor gebruik buiten

  Alwero

  Alwero betekent respect voor natuur, mens en tradities. Het familiebedrijf is eind jaren negentig ontstaan uit de behoefte iets te creëren. Midden in de natuur, in het zuiden van Polen, waar de schapen grazen in de bergen, vindt Alwero de unieke grondstof waar het allemaal om draait: ruwe wol. Door de jaren heen heeft de familie veel ervaring opgedaan en zich gespecialiseerd op het gebied van het maken van wollen kleding en accessoires. Door oude tradities en technische innovatie te combineren, creëert Alwero een wereld van comfort.

  Samenstelling

  100 % merino wol 

  Certificering: Woolmark 

  Wasvoorschrift

  Liever uithangen in plaats van wassen. Indien wassen: was het met een speciaal wolmiddel met een speciaal wolprogramma op 30 graden.