baseball jas van gerecycled polyester – tiger

Levertijd: 1-3 werkdagen
 • Overzicht
 • Beschrijving

  Wij zijn echt dol op deze jas! De jas is stoer, past overal bij, zit heerlijk en is gemaakt van luxe gerecycled polyester. De jas is bruin en heeft tijgerstrepen. Ideaal aan een tussenjas is dat je deze heel lang kunt gebruiken.

  Tip: als het wat kouder is doe je er een dikke trui onder en in de zomer lekker over een shirt.

  Heel tof duurzaam feit over deze jas: Dit product heeft een waterafstotende BIONIC-FINISH® ECO-coating. De meeste waterafstotende coatings die tegenwoordig op de markt zijn, bevatten schadelijke stoffen en zijn slecht voor het milieu en onze gezondheid. BIONIC-FINISH® ECO is een veilig en milieuvriendelijk alternatief, vrij van fluorkoolwaterstoffen en andere gevaarlijke chemicaliën waaronder PFC's (geperfluoreerde verbindingen), formaldehyde en paraffine.

  Collectie: 'Lady Di'

  Dit is een sporty-chic collectie geïnspireerd op prinses Diana en vooral op haar casual glamour stijl uit de 80's/90's. Een collectie met verwijzingen naar rugby, cricket en tennis maar ook de Engelse landelijke omgeving die Diana omringde.

  Samenstelling

  100% gerecycled polyester

  GRS (Global Recycle Standard) is een certificering die ervoor zorgt dat dit kledingstuk bestaat uit gerecyclede materialen gemaakt van bijvoorbeeld PET-frisdrankflessen, weggegooide visnetten en gebruikte kleding. GRS is de strengste certificering voor gerecycled materiaal die momenteel op de markt is en omvat strenge controles van met name chemisch gebruik, maar ook arbeidsomstandigheden