chino met streep – happy days

 • Overzicht
 • Beschrijving

  Deze broek is een topper, en dus zijn wij erg blij dat ie terug is in deze mooie kleur met een te leuke streep aan de zijkant. De broek zit zo lekker als een jogging broek maar ziet er toch wat netter uit. De broek is oranje bruin met een leuke grijze streep met Happy days. Door de elastische tailleband gaat de broek makkelijk aan en uit, de gulp en knoop zit er ter decoratie. Verder heeft de broek 2 zakken aan de voorkant en 1 zak aan de achterkant.

  Capsule wardrobe - less but better. Kies items waarvan jij vindt dat ze mooi bij elkaar passen en zorg er op deze manier voor dat je met een paar items meerdere combinaties kunt maken. Zie de gerelateerde producten voor de combinatie’s die wij zouden maken.

  Collectie: ‘Happy Days’

  Een collectie geïnspireerd door jeugdherinneringen aan zorgeloze dagen en avonturen op de boerderij.

  Samenstelling

  48% biologisch katoen, 48% modal, 4% elastane, gemaakt in Portugal

  Modal: Modal is slijtvast en kan in de machine worden gewassen en in de droger worden gedroogd zonder te krimpen of uit vorm te raken. Het is ook nog eens super zacht. Modal is gemaakt van duurzaam geoogste beukenbomen en het bedrijf gebruikt een milieuvriendelijke bleekmethode voor pulp.

  Waarom kiezen voor biologisch katoen? Er worden geen gifstoffen, kunstmest, pesticiden en insecticiden voor gebruikt. Genetische manipulatie is verboden. De boeren houden zichzelf en hun grond gezond.