munten met cijfers - coins to count

SKU: !ID:236630230
Levertijd: 1-3 werkdagen
3 in stock
 • Overzicht
 • omschrijving

  deze set bestaat uit maar liefst 60 munten met cijfers. Ook hiermee kun je eindeloos spelen, het is natuurlijk ook erg leuk om te leren tellen. Leg bijvoorbeeld de munten onder elkaar en ga met de mandala's of andere items tellen en leg deze daarachter. Geen zin in of nog niet toe aan tellen? Ga er dan lekker mee stapelen en bouwen.

  afmetingen

  Munten 48mmø

  waarvan en waar is dit gemaakt?

  Het wordt gemaakt van duurzaam beuken -en berkenhout, handgemaakt in Spanje

  Ieder item van Grapat is handgemaakt met veel liefde, en dus ook uniek. Voor de prachtige kleuren worden natuurlijke verfstoffen en plantaardige oliën gebruikt. De kleuren variëren hier en daar, de kleurstoffen zijn niet giftig en op waterbasis. 

  Ook worden alle items in karton verpakt (Grapat is 100% plastic vrij), het leuke hieraan is dat ook met dit kan worden gespeeld. Alle items worden verpakt door mensen met afstand tot de arbeidsmarkt of een fysieke of verstandelijke beperking.

  onderhoud

  veeg de items af met een vochtige doek en droog het daarna direct af. 

  voor wie ♡

  het speelgoed van Grapat is voor alle leeftijden, maar dit valt het meest in de smaak in de leeftijd 1 - 8 jaar. 

  Leeftijdsindicatie van dit item: vanaf 10 maanden 

  Grapat 

  Grapat is een Spaans merk en het betekent "een handvol". Dit is dan ook de essentie, hoeveel speelgoed heeft een kind nu eigenlijk nodig? Het merk inspireert haar items op alledaagse dingen uit huis of uit de natuur. Het stimuleert de fantasie en de creativiteit. Er worden wel namen gegeven aan de items maar geen instructie, want het mag en kan van alles zijn.