flared broek – purple velvet

Niet op voorraad
 • Overzicht
 • Beschrijving

  De beste flared broeken worden gemaakt door Longlivethequeen. En vanaf dit seizoen zijn ze 100% gemaakt van biologisch katoen. De kleur van deze broek heet ‘purple velvet’ en is een prachtige donkere paarse kleur. Deze geribde, lange, zachte broek kun je het hele jaar door aan. Bovenaan de broek zit een elastische band waardoor je de broek makkelijk aan en uit kan trekken.

  Capsule wardrobe - less but better. Kies items waarvan jij vindt dat ze mooi bij elkaar passen en zorg er op deze manier voor dat je met een paar items meerdere combinaties kunt maken. Zie de gerelateerde producten voor de combinatie’s die wij zouden maken.

  LONGLIVETHEQUEEN

  In een wereld waar al zo veel is, is Longlivethequeen altijd op zoek naar materialen die er al zijn. Op deze manier maken zij prachtige, onweerstaanbare collecties op een bewuste en duurzame manier. De collecties bestaan uit fijne items die je elke dag kunt dragen, prachtige kleuren, gemaakt van biologisch katoen of reststoffen.

  Samenstelling

  100% biologisch katoen, gemaakt in Portugal

  Waarom kiezen voor biologisch katoen? Er worden geen gifstoffen, kunstmest, pesticiden en insecticiden voor gebruikt. Genetische manipulatie is verboden. De boeren houden zichzelf en hun grond gezond.

  Wasvoorschrift

  Wasbaar op 30 graden, en was met dezelfde kleuren.