fopspeen natuurrubber – hunter green

Beschikbaar in de winkel: Beschikbaarheid controleren

Beschikbaar in de winkel

Sluiten
Niet op voorraad
 • Overzicht
 • Beschrijving

  Deze Deense fopspeen is niet meer weg te denken, het bedrijf maakt al jarenlang fopspenen en hebben de mooiste kleuren uitgekozen en beste research gedaan als het op spenen aankomt.

  De fopspeen van natuurrubber is bij ons verkrijgbaar in 10 prachtige kleuren en 3 maten. De speen heeft de vorm van een tepel en helpt daardoor de ontwikkeling van de zuigreflex. Door de vorm van de speen wordt ook irritatie rondom de mond voorkomen. De speen is gemaakt van natuurrubber, vrij van schadelijke stoffen (BPA, PVC en ftalaten) en voldoet aan de Europese norm. De speen is licht van gewicht en daarom makkelijk te pakken door de allerkleinsten.

  Tip: wist je dat we ook Mushie siliconen slabbetjes hebben in prachtige kleuren? Zie de gerelateerde producten. Ook super leuk om te geven als set!

  Samenstelling

  100% natuurrubber

  Let op! Gebruiksaanwijzing

  De spenen worden geleverd zonder verpakking en/of gebruiksaanwijzing. Controleer de speen nauwkeurig voor gebruik. Zorg ervoor dat je de speen steriliseert met gekookt water voor het eerste gebruik. Druk zodra het is afgekoeld het water uit de speen.

Volg ons @milck_nl