-50%

jumpsuit biologisch katoen / modal – tiger

Levertijd: 1-3 werkdagen
 • Overzicht
 • Beschrijving

  Deze jumpsuit is toch echt helemaal te gek? Dit item vergeet je (kind) nooit meer, wat een feest. De jumpsuit stretcht lekker mee, heeft een heerlijke tijgerprint, 2 zakken voor, een v-hals voor en achter, een onzichtbare rits aan de achterzijde en ruffles bij de armopeningen. De jumpsuit heeft een 7/8 lengte.

  Combineer het met de bijpassende hoofdband en klaar is kees!

  Collectie: ‘Amazonia’

  De Amazone is de thuisbasis van meer soorten planten en dieren dan waar ook ter wereld. De biodiversiteit is verbazingwekkend, deze collectie is een eerbetoon aan het grootste ecosysteem op onze planeet.

  Samenstelling

  48% biologisch katoen, 48% modal, 4% elastane

  Modal: Modal is slijtvast en kan in de machine worden gewassen en in de droger worden gedroogd zonder te krimpen of uit vorm te raken. Het is ook nog eens super zacht. Modal is gemaakt van duurzaam geoogste beukenbomen en het bedrijf gebruikt een milieuvriendelijke bleekmethode voor pulp.

  Biologisch katoen: "De Wereldgezondheidsorganisatie schat in dat 20.000 mensen per jaar in ontwikkelingslanden sterven aan pesticidevergiftiging en dat nog eens 3 miljoen mensen chronische gezondheidsproblemen hebben." Niet echt gezellige mededeling he? Kiezen voor biologisch katoen is daarom super belangrijk, wat ten goede komt aan het milieu én de samenleving.

  Wasvoorschrift

  Wasbaar op 30 graden