knutselpakket - boomhut

SKU: !ID:231958204
Levertijd: 1-3 werkdagen
6 in stock
 • Overzicht
 • Beschrijving

  Klei een eiland en zet hierop een (boom)hut. Hoe wijzer en handiger je bent, hoe ingewikkelder je je bouwwerk kunt maken. Meestal zijn jonge kinderen vooral bezig met het maken van een schitterend eiland. Oudere kinderen besteden meer aandacht aan het bouwen van een boomhut met heel veel verdiepingen. Een woongrot, zwembad, douche, loopbrug, touwladder, lift, glijbaan, helikopterplatform, speeltoestel en vlag? Het kan allemaal.

  Inhoud

  De basis van ieder pakket is hetzelfde: rivierklei, praktische tips en allerlei soorten houten stokjes. Verder krijg je kunstgras, een plastic beest, touw, stof, vloerbedekking, natuurlijke materialen en allerlei buitengewone restmaterialen! Let op! Pakje Boomhut kan kleine (puntige) onderdelen bevatten, die niet geschikt zijn voor jonge kinderen die spullen in hun mond stoppen! Meer nodig? Een schaar en lijm. Dubbelzijdige tape kan handig zijn maar is niet noodzakelijk. 

  Pakje Plezier - een sociale onderneming

  Pakje Boomhut is tot stand gekomen in opdracht van Villa Zebra. Dit is een museum en kunstlaboratorium speciaal voor kinderen. De inhoud van ieder Pakje Boomhut bestaat uit (industriële) restmaterialen en uit vondsten uit de kringloopwinkel. De verpakking, de ansichtkaarten, stokjes en de klei worden wel nieuw ingekocht. Volwassenen met een verstandelijke (en lichamelijke) beperking snijden en knippen alle materialen voor je op maat en pakken de knutselpakketten in. Dit werk doen ze met veel plezier en inzet bij werkcentrum De Makerij in Rotterdam Schiebroek!