knutselpakket - droomhuis

Beschikbaar in de winkel: Beschikbaarheid controleren

Beschikbaar in de winkel

Sluiten
5 in stock
 • Overzicht
 • Beschrijving

  Knutselpakket Droomhuis is leuk voor jong en oud. Je kunt het zo makkelijk of moeilijk maken als je zelf wilt. Voor kleuters is het ideaal om een kijkdoos te maken. Zij hebben vaak ideeën genoeg, maar kunnen wel wat hulp gebruiken bij de praktische uitvoering van hun plannen. Vanaf een jaar of 6 bouwen kinderen als een ware mini-architect een schoenendoos om tot hun eigen droomhuis.

  Inhoud

  In Pakje Droomhuis vind je de leukste spullen: een miniboekje met stappenplan, een plastic figuurtje, een kringloopvondst, stof, behang, vinyl of vloerbedekking, een kleedje, touw, pennendopjes, postzegels, diaraampjes, luciferhoutjes, dominostenen, kurken en nog veel meer. Let op! het zakje bevat kleine (en soms scherpe) onderdelen, die niet geschikt zijn voor jonge kinderen die spullen in hun mond stoppen! Meer nodig? Een schaar en lijm. Dubbelzijdige tape kan handig zijn maar is niet noodzakelijk. 

  Pakje Plezier - een sociale onderneming

  Pakje Droomhuis bestaat uit (industriële) restmaterialen en uit spullen die gekocht zijn bij kringloopwinkels en op rommelmarkten. Volwassenen met een verstandelijke (en lichamelijke) beperking hebben alle materialen voor je geknipt, opgerold, gevouwen en ingepakt dagbesteding bij De Makerij in Rotterdam Schiebroek. Dit werk doen ze met veel plezier en inzet!

Volg ons @milck_nl