-20%

lange broek biologisch katoen / modal – cinnamon

Levertijd: 1-3 werkdagen
 • Overzicht
 • Beschrijving

  Naast alle toffe prints houden wij ook echt wel van een goede basic. Zoals deze broek, dit komt vooral door de geweldige kleur. Deze sweatpants heeft een comfortabele fit, 2 zakken aan de voorkant en een zwart trekkoord om te broek naar wens aan te trekken.

  Hier kun je echt goede outfits mee maken! Check de gerelateerde producten.

  Collectie: ‘Amazonia’

  De Amazone is de thuisbasis van meer soorten planten en dieren dan waar ook ter wereld. De biodiversiteit is verbazingwekkend, deze collectie is een eerbetoon aan het grootste ecosysteem op onze planeet.

  Samenstelling

  48% biologisch katoen, 48% modal, 4% elastane

  Modal: Modal is slijtvast en kan in de machine worden gewassen en in de droger worden gedroogd zonder te krimpen of uit vorm te raken. Het is ook nog eens super zacht. Modal is gemaakt van duurzaam geoogste beukenbomen en het bedrijf gebruikt een milieuvriendelijke bleekmethode voor pulp.

  Biologisch katoen: "De Wereldgezondheidsorganisatie schat in dat 20.000 mensen per jaar in ontwikkelingslanden sterven aan pesticidevergiftiging en dat nog eens 3 miljoen mensen chronische gezondheidsproblemen hebben." Niet echt gezellige mededeling he? Kiezen voor biologisch katoen is daarom super belangrijk, wat ten goede komt aan het milieu én de samenleving.

  Wasvoorschrift

  Wasbaar op 30 graden