Gratis verzenden vanaf 60 euro
Spaar voor korting
Betaal later met Klarna
0
0
Gratis verzenden vanaf 60 euro
Spaar voor korting
Betaal later met Klarna

Mama-en door Nina Pierson

Productomschrijving
Mama-enMama'en navigeert elke aanstaande moeder door de negen maanden van haar zwangerschap, de bevalling en de eerste weken na de geboorte van haar kindje. Of ze nu voor het eerst of opnieuw moeder wordt. Met zowel wetenschappelijke kennis, moderne visies en waardevolle inzichten van tientallen deskundigen, als vele gezonde recepten, oefeningen en...

Mama-en

Mama'en navigeert elke aanstaande moeder door de negen maanden van haar zwangerschap, de bevalling en de eerste weken na de geboorte van haar kindje. Of ze nu voor het eerst of opnieuw moeder wordt. Met zowel wetenschappelijke kennis, moderne visies en waardevolle inzichten van tientallen deskundigen, als vele gezonde recepten, oefeningen en praktische tips, biedt dit boek je een uitgebreide toolkit om zelf te kiezen wat bij jou past. Als voorbereiding, houvast en kompas.

Wat kun je verwachten?

 • 440 pagina's dik & uitstraling van een koffietafelboek
 • Wetenschappelijke kennis, moderne visies en inzichten uit traditionele culturen (o.a het Boeddhisme en de Ayurveda), allemaal met de (aanstaande) moeder als middelpunt.
 • Met de échte geboorteverhalen van o.a. Romy Boomsma, Kelly Weekers, Rachel van Sas (de Huismuts) en Ellen Hoog.
 • Motivatie om de 'bridezilla' van je eigen bevalling te worden (pleidooi voor de actieve geboorte)
 • Met 60 zwangerschapsyoga-oefeningen van de ervaren zwangerschapsdocent Monica Blomqvist.
 • Ruim 20 heerlijke én makkelijk te bereiden recepten speciaal voor tijdens de zwangerschap en kraamtijd.
 • Mooie mama-interviews, over hoe het is om een dierbare te verliezen tijdens je zwangerschap of wanneer je kindje een complicatie heeft.
 • Geeft inzicht in waar je tijdens een bevalling invloed op hebt en wat niet, met als doel angsten en onzekerheden weg te nemen.
 • Laat zien dat bevallen méér is dan een medische aangelegenheid, namelijk een kans om iets te doen waar je de rest van je leven kracht uit kunt putten.
 • Geeft ruimte aan alle emoties, zowel positief als negatief, en geeft tools daarmee om te gaan.
 • Schetst een vernieuwend beeld van de kraamtijd, waarin ruimte is voor rust en herstel.
 • Met praktische tips over hoe je lichaam zo goed mogelijk herstelt in de kraamtijd (van massages op bed, tot buikbindingen of stoombaden voor de vagina).

Waarom Nina dit boek heeft geschreven

"Moeder worden verdient een eigen werkwoord: mama’en. Met dit boek wil ik je helpen je sterk te voelen en leren op jezelf te vertrouwen, in een fase waarin er veel verandert. Er wordt ontzettend veel gezegd en geschreven over zwangerschappen, geboortes en het moederschap, maar ik miste een boek waarin ík als vrouw die op het punt stond moeder te worden, centraal stond. In deze periode, waarin emoties als verwondering en euforie, maar ook angst en onzekerheid, elkaar in rap tempo afwisselen, is het belangrijk om zowel goed geïnformeerd te zijn als op je intuïtie te durven vertrouwen. En dat begint allemaal met goed voor jezelf zorgen."

Wie is Nina Pierson?

Met een achtergrond in onderzoeksjournalistiek maakte Nina Pierson deze rijk geïllustreerde, bomvolle gids waarin ruim 50 experts hun waardevolle kennis delen. Nina Pierson is mama van twee dochters (derde kindje is onderweg) en ondernemer (eigenaar van de gezonde saladebar winkels SLA). Regelmatig publiceert en spreekt ze over thema’s als duurzaamheid, self-care, women empowerment en moederschap, o.a op haar eigen Instagramkanaal @ninapierson.

Zojuist bekeken:

Boeken Mama-en
Mama-en
Op voorraad
€15,00
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »