-50%

midi rok – happy days

Niet op voorraad
 • Overzicht
 • Beschrijving

  De midi rok is een goede favoriet hier van CarlijnQ. De rok gaat super makkelijk aan en is altijd leuk te combineren. Deze heeft een warm grijze kleur met een leuke opdruk van Happy days. Happy days zijn roestbruin van kleur met een gebroken wit omlijning. De taille van de rok is elastiek en de rok heeft 2 zakken aan de zijkant.

  Capsule wardrobe - less but better. Kies items waarvan jij vindt dat ze mooi bij elkaar passen en zorg er op deze manier voor dat je met een paar items meerdere combinaties kunt maken. Zie de gerelateerde producten voor de combinatie’s die wij zouden maken.

  Collectie: ‘Happy Days’

  Een collectie geïnspireerd door jeugdherinneringen aan zorgeloze dagen en avonturen op de boerderij.

  Samenstelling

  48% biologisch katoen, 48% modal, 4% elastane, gemaakt in Portugal

  Modal: Modal is slijtvast en kan in de machine worden gewassen en in de droger worden gedroogd zonder te krimpen of uit vorm te raken. Het is ook nog eens super zacht. Modal is gemaakt van duurzaam geoogste beukenbomen en het bedrijf gebruikt een milieuvriendelijke bleekmethode voor pulp.

  Waarom kiezen voor biologisch katoen? Er worden geen gifstoffen, kunstmest, pesticiden en insecticiden voor gebruikt. Genetische manipulatie is verboden. De boeren houden zichzelf en hun grond gezond.

Volg ons @milck_nl