pico jas van gerecycled polyester & biologisch katoen – rood

Levertijd: 1-3 werkdagen
 • Overzicht
 • Beschrijving

  Dit type jas gaat al een tijdje mee en dat is niet zonder reden. Bij deze jas is aan alles gedacht en vooral praktisch: ritssluiting aan binnenzijde voor extra windbescherming en vouw aan de bovenkant om de kin te beschermen. Knopen met ritssluiting en drukknopen bij de sluiting. Opgestikte zakken aan de voorzijde met kleppen en drukknoopsluiting, en een afneembare capuchon.

  Dit keer in een stoere (limited) kleur rood!

  Heel tof duurzaam feit over deze jas: Dit product heeft een waterafstotende BIONIC-FINISH® ECO-coating. De meeste waterafstotende coatings die tegenwoordig op de markt zijn, bevatten schadelijke stoffen en zijn slecht voor het milieu en onze gezondheid. BIONIC-FINISH® ECO is een veilig en milieuvriendelijk alternatief, vrij van fluorkoolwaterstoffen en andere gevaarlijke chemicaliën waaronder PFC's (geperfluoreerde verbindingen), formaldehyde en paraffine.

  Collectie: 'Lady Di'

  Dit is een sporty-chic collectie geïnspireerd op prinses Diana en vooral op haar casual glamour stijl uit de 80's/90's. Een collectie met verwijzingen naar rugby, cricket en tennis maar ook de Engelse landelijke omgeving die Diana omringde.

  Samenstelling

  65% gerecycled polyester, 35% biologisch katoen

  GRS (Global Recycle Standard) is een certificering die ervoor zorgt dat dit kledingstuk bestaat uit gerecyclede materialen gemaakt van bijvoorbeeld PET-frisdrankflessen, weggegooide visnetten en gebruikte kleding. GRS is de strengste certificering voor gerecycled materiaal die momenteel op de markt is en omvat strenge controles van met name chemisch gebruik, maar ook arbeidsomstandigheden.