-30%

rok met knopen en zakken biologisch katoen – parrot

Levertijd: 1-3 werkdagen
1 in stock
 • Overzicht
 • Beschrijving

  Dit is zo’n prachtige rok (ik zou deze het liefst zelf dragen). De rok heeft een fraaie roze kleur doordat het geweven is, met donkerroze knopen aan de voorkant en 2 grote zakken aan de voor/zijkant.

  Heel leuk duurzaam feit: Dit kledingstuk is GOTS gecertificeerd: GOTS (Global Organic Textile Standard) certificeert dat de kleding wordt gemaakt met strikte naleving van milieu- en sociale richtlijnen in alle processen die betrokken zijn bij textielverwerking.

  Mooie kleur he? Hier kun je zoveel kanten mee op maar wij geven je graag wat inspiratie, check de gerelateerde producten.

  Collectie: ‘Amazonia’

  De Amazone is de thuisbasis van meer soorten planten en dieren dan waar ook ter wereld. De biodiversiteit is verbazingwekkend, deze collectie is een eerbetoon aan het grootste ecosysteem op onze planeet.

  Samenstelling

  100% GOTS gecertificeerd geweven biologisch katoen

  Biologisch katoen: "De Wereldgezondheidsorganisatie schat in dat 20.000 mensen per jaar in ontwikkelingslanden sterven aan pesticidevergiftiging en dat nog eens 3 miljoen mensen chronische gezondheidsproblemen hebben." Niet echt gezellige mededeling he? Kiezen voor biologisch katoen is daarom super belangrijk, wat ten goede komt aan het milieu én de samenleving.

  Wasvoorschrift

  Wasbaar op 30 graden