ruffle blouse van katoen – koper

Levertijd: 1-3 werkdagen
 • Overzicht
 • Beschrijving

  Een prachtige blouse gemaakt van katoen. Longlivethequeen probeert ook haar footprint zo laag mogelijk te houden en maakt een deel van de collectie uit stoffen die al bestaan, zo ook deze blouse. De blouse heeft een opstaand kraagje die niet kriebelt, een mooie dubbele boord aan de voorkant die doorloopt naar achter. Aan de achterzijde 3 knoopjes in dezelfde kleur voor het gemakkelijk aan -en uittrekken. De mouwen zijn lang en aan het einde wat wijder, dit is gedaan met elastiek zodat het nog steeds comfortabel zit. De blouse loopt onder de dubbele boord ook iets wijder uit. De kleur is copper (licht roestbruin) en heeft hele leuke ‘spikkels’ van de stof over de gehele blouse, dit geeft een extra leuk effect.

  Combineer het met een van de mooie terry shorts uit de collectie of maak je eigen creatie. De kleur past werkelijk overal bij!

  Longlivethequeen 

  In een wereld waar al zo veel is, is Longlivethequeen altijd op zoek naar materialen die er al zijn. Op deze manier maken zij prachtige, onweerstaanbare collecties op een bewuste en duurzame manier. De collecties bestaan uit fijne items die je elke dag kunt dragen, prachtige kleuren, gemaakt van biologisch katoen of reststoffen.

  Samenstelling

  100% katoen (gebruik van restmaterialen)

  Wasvoorschrift

  Wasbaar op 30 graden