rugtas gerecycled polyester – minibabies

€48,00€38,40
In winkelwagen
 • Overzicht
 • Beschrijving

  Deze lichtgewicht rugtas is een plaatje om te zien en heerlijk in gebruik. De tas is groen en heeft een leuke en humoristische ‘mini babies’ print. De tas is waterafstotend en kun je makkelijk opvouwen. De tas is ideaal voor de opvang / vakantie / erbij / het dragen van een aantal lichte spullen, heeft lichtgewatteerde schouderbanden en een ritssluiting.

  Collectie: ‘Lady Di’

  Dit is een sporty-chic collectie geïnspireerd op prinses Diana en vooral op haar casual glamour stijl uit de 80's/90's. Een collectie met verwijzingen naar rugby, cricket en tennis maar ook de Engelse landelijke omgeving die Diana omringde.

  Samenstelling

  100% gerecycled polyester

  Gerecycled polyester is gemaakt van gebruikte plastic flessen en polyester wordt hergebruikt op een energiezuinige manier. Het is van dezelfde kwaliteit en het helpt het gebruik van grondstoffen te verminderen.

  Heel tof duurzaam feit over deze tas: Dit product heeft een waterafstotende BIONIC-FINISH® ECO-coating. De meeste waterafstotende coatings die tegenwoordig op de markt zijn, bevatten schadelijke stoffen en zijn slecht voor het milieu en onze gezondheid. BIONIC-FINISH® ECO is een veilig en milieuvriendelijk alternatief, vrij van fluorkoolwaterstoffen en andere gevaarlijke chemicaliën waaronder PFC's (geperfluoreerde verbindingen), formaldehyde en paraffine.

  GRS (Global Recycle Standard) is een certificering die ervoor zorgt dat dit kledingstuk bestaat uit gerecyclede materialen gemaakt van bijvoorbeeld PET-frisdrankflessen, weggegooide visnetten en gebruikte kleding. GRS is de strengste certificering voor gerecycled materiaal die momenteel op de markt is en omvat strenge controles van met name chemisch gebruik, maar ook voor arbeidsomstandigheden.