skater jurk – goose

Levertijd: 1-3 werkdagen
 • Overzicht
 • Beschrijving

  Dit is een super fijne jurk die ook nog eens heel lekker zit. De jurk heeft een goede bruine kleur met een leuke print van ganzen. De jurk heeft lange mouwen, een ronde hals en loopt wijd uit vanaf de hoge taille. De jurk heeft aan de achterzijde 2 drukknoopjes zodat de jurk makkelijk aan en uit gaat.

  Capsule wardrobe - less but better. Kies items waarvan jij vindt dat ze mooi bij elkaar passen en zorg er op deze manier voor dat je met een paar items meerdere combinaties kunt maken. Zie de gerelateerde producten voor de combinatie’s die wij zouden maken.

  Collectie: ‘Happy Days’

  Een collectie geïnspireerd door jeugdherinneringen aan zorgeloze dagen en avonturen op de boerderij.

  Samenstelling

  48% biologisch katoen, 48% modal, 4% elastane, gemaakt in Portugal

  Modal: Modal is slijtvast en kan in de machine worden gewassen en in de droger worden gedroogd zonder te krimpen of uit vorm te raken. Het is ook nog eens super zacht. Modal is gemaakt van duurzaam geoogste beukenbomen en het bedrijf gebruikt een milieuvriendelijke bleekmethode voor pulp.

  Waarom kiezen voor biologisch katoen? Er worden geen gifstoffen, kunstmest, pesticiden en insecticiden voor gebruikt. Genetische manipulatie is verboden. De boeren houden zichzelf en hun grond gezond.