teddy warmy cotton tights - cinnamon

Artikelcode: !ID:253338323
Beschikbaar in de winkel: Beschikbaarheid controleren

Beschikbaar in de winkel

Sluiten
2 in stock
 • Overzicht
 • Warmy tights

  Deze 'warmy' maillots met bretels zijn gevoerd met badstof en ideaal voor de koudere dagen in de lente, herfst en winter. 

  Silly Silas

  Silly Silas is ontstaan toen de moeder van de eigenaresse een paar maillots met bretels stuurde bij de geboorte van haar zoontje. Zij vond deze zo leuk, handig en schattig dat ze het avontuur aanging van een eigen bedrijf. 
De maillots vallen in de smaak en het verhaal erachter is mooi. Origineel komt het idee uit Tsjechië en ook is dit de plek waar de maillots op een traditionele manier worden geproduceerd door lokale mensen in historische fabrieken. Ook het materiaal, katoen, wordt nog op de traditionele wijze gemaakt. Zonder elastane of andere chemische toevoegingen. Het is eerste klas gecertificeerd OEKO-TEX® Standard 100 in de leeftijd van 0 tot 3 jaar. 
De maillots zijn sterk, praktisch, blijven goed zitten en kunnen mee op ieder kruip, loop, draai en ren avontuur van de kleinsten. Het materiaal is zeer zacht en anti-allergeen. Dankzij het ontwerp zit het altijd lekker over de buik (high waist) en kan het door de bretels niet afzakken. Ideaal vanaf 0 tot 2 jaar. Ook een super leuk kado om te geven!

  Samenstelling

  78% OEKO-TEX gecertificeerd katoen, 18% polyamide, 4% lycra

  Wasvoorschrift

  LET OP! Was de maillots altijd binnenste buiten op een lage temperatuur, en het liefst in een waszakje. 

Volg ons @milck_nl