-50%

trui biologisch katoen – binocular

Levertijd: 1-3 werkdagen
 • Overzicht
 • Beschrijving

  Een super zachte trui van badstof met deze te gekke print. Wij zijn fan! Door het gebruik van de badstof valt de trui wat kleiner dan de andere truien in de collectie van CarlijnQ. Als je een 'loose fit' wilt en je twijfelft over de maat, kun je beter een maatje groter nemen. 

  Heel leuk duurzaam feit: Dit kledingstuk is GOTS gecertificeerd: GOTS (Global Organic Textile Standard) certificeert dat de kleding wordt gemaakt met strikte naleving van milieu- en sociale richtlijnen in alle processen die betrokken zijn bij textielverwerking.

  Leuke print he? Wij hebben er wat combinaties mee gemaakt, check de gerelateerde producten.

  Collectie: ‘Amazonia’

  De Amazone is de thuisbasis van meer soorten planten en dieren dan waar ook ter wereld. De biodiversiteit is verbazingwekkend, deze collectie is een eerbetoon aan het grootste ecosysteem op onze planeet.

  Samenstelling

  95% GOTS gecertificeerd biologisch katoen, 5% elastane

  Biologisch katoen: "De Wereldgezondheidsorganisatie schat in dat 20.000 mensen per jaar in ontwikkelingslanden sterven aan pesticidevergiftiging en dat nog eens 3 miljoen mensen chronische gezondheidsproblemen hebben." Niet echt gezellige mededeling he? Kiezen voor biologisch katoen is daarom super belangrijk, wat ten goede komt aan het milieu én de samenleving.

  Wasvoorschrift

  Wasbaar op 30 graden