trui biologisch katoen blauw – game set match

 • Overzicht
 • Beschrijving

  GAME, SET & MATCH. Wat is dit een heerlijke trui! De kleur blauw is fris en de tekst is natuurlijk super leuk. De trui heeft een relaxte fit, iets lager vallende schouders en is netjes afgewerkt met borders. Combineer deze met het blauwe short en je hebt een heerlijk pak voor de hele lente/zomer.

  Leuk weetje: deze trui wordt gemaakt in een fabriek waar Mini Rodini een project heeft geïmplementeerd betreft lonen. Mini Rodini betaalt niet alleen het minimum loon, maar een loon waar de medewerkers daadwerkelijk van kunnen leven.

  Collectie: ‘Lady Di’

  Dit is een sporty-chic collectie geïnspireerd op prinses Diana en vooral op haar casual glamour stijl uit de 80's/90's. Een collectie met verwijzingen naar rugby, cricket en tennis maar ook de Engelse landelijke omgeving die Diana omringde.

  Samenstelling

  100% biologisch katoen

  Dit product is GOTS-gecertificeerd - de strengste certificering voor organisch materiaal die momenteel op de markt is, inclusief strenge controles gedurende het hele productieproces, inclusief chemisch gebruik en arbeidsomstandigheden.

  Wasvoorschrift

  Wasbaar op 40 graden, was binnenstebuiten.