-10%

trui – tractor

Levertijd: 1-3 werkdagen
 • Overzicht
 • Beschrijving

  Jaaa een trui met een tractor! De truien van CarlijnQ zijn geweldig, slijtvast, zacht en zeer leuk. Deze oranje trui met tractors is natuurlijk wel echt een musthave. De trui is netjes afgewerkt met borders, heeft een ronde hals en combineert heel fijn met alle andere herfstkleuren.

  De trui heeft drukknoopjes in maat 86/92.

  Capsule wardrobe - less but better. Kies items waarvan jij vindt dat ze mooi bij elkaar passen en zorg er op deze manier voor dat je met een paar items meerdere combinaties kunt maken. Zie de gerelateerde producten voor de combinatie’s die wij zouden maken.

  Collectie: ‘Happy Days’

  Een collectie geïnspireerd door jeugdherinneringen aan zorgeloze dagen en avonturen op de boerderij.

  Samenstelling

  95% GOTS biologisch katoen, 5% elastane, gemaakt in Turkije

  Waarom kiezen voor biologisch katoen? Er worden geen gifstoffen, kunstmest, pesticiden en insecticiden voor gebruikt. Genetische manipulatie is verboden. De boeren houden zichzelf en hun grond gezond.

  Heel leuk duurzaam feit: Dit kledingstuk is GOTS gecertificeerd: GOTS (Global Organic Textile Standard) certificeert dat de kleding wordt gemaakt met strikte naleving van milieu- en sociale richtlijnen in alle processen die betrokken zijn bij textielverwerking.