winterjas – pico puffer jacket hearts

 • Overzicht
 • Beschrijving

  Een winterjas vol met liefde gemaakt van 100% gerecycled polyester. De jas heeft een afneembare capuchon, elastiek in de mouwuiteinden zodat de wind er niet in gaat, en 2 zakken met drukknopen aan de voorkant. Deze jas houdt jouw kind heerlijk warm in de herfst en winter.

  Capsule wardrobe - less but better. Kies items waarvan jij vindt dat ze mooi bij elkaar passen en zorg er op deze manier voor dat je met een paar items meerdere combinaties kunt maken. Zie de gerelateerde producten voor de combinatie’s die wij zouden maken.

  Heel tof duurzaam feit over deze jas: Dit product heeft een waterafstotende BIONIC-FINISH® ECO-coating. De meeste waterafstotende coatings die tegenwoordig op de markt zijn, bevatten schadelijke stoffen en zijn slecht voor het milieu en onze gezondheid. BIONIC-FINISH® ECO is een veilig en milieuvriendelijk alternatief, vrij van fluorkoolwaterstoffen en andere gevaarlijke chemicaliën waaronder PFC's (geperfluoreerde verbindingen), formaldehyde en paraffine.

  Collectie: “Für Elise”

  Deze collectie is dromerig en klassiek, hoor je in de verte Beethoven’s Für Elise al? Mooie pasvormen en fijne, duurzame materialen. De items hebben natuurlijk weer leuke prints zoals panda de dirigent, katten en bloemen.

  Samenstelling

  100% gerecycled polyester

  GRS (Global Recycle Standard) is een certificering die ervoor zorgt dat dit kledingstuk bestaat uit gerecyclede materialen gemaakt van bijvoorbeeld PET-frisdrankflessen, weggegooide visnetten en gebruikte kleding. GRS is de strengste certificering voor gerecycled materiaal die momenteel op de markt is en omvat strenge controles van met name chemisch gebruik, maar ook arbeidsomstandigheden.