wollen pakje - purple melange

Beschikbaar in de winkel: Beschikbaarheid controleren

Beschikbaar in de winkel

Sluiten
2 in stock
 • Overzicht
 • omschrijving

  Dit wollen pakje van Engel Natur is een droom voor iedere baby en ouder. Het wollen pakje is gemaakt van wol fleece en is GOTS gecertificeerd. De pakjes worden geproduceerd in Duitsland. Het pakje heeft lange mouwen en benen met omslagjes, extra handig om de voetjes en handjes extra warm te houden wanneer dit nodig is. De overall gaat makkelijk aan en uit door de houten knoopjes. 

  Wol reguleert de temperatuur van de kleintjes goed, het is ademend en ook nog eens heerlijk zacht (dit is wol fleece en kriebelt niet). Deze pakjes vallen wat ruimer dus koop de maat waarin je baby zit op het moment van dragen. Ideaal voor in de draagzak en in de kinderwagen, je baby hang of ligt er dan heerlijk bij, met de juiste temperatuur. 

  maat

  het pakje valt ruim, koop deze op maat (en niet op de groei)

  waarvan en waar is dit kledingstuk gemaakt?

  100% biologische wol fleece, gemaakt in Duitsland

  wasvoorschrift

  Wol is zelfreinigend en hoeft daarom eigenlijk niet gewassen te worden. Wij raden dit dan ook niet aan. Hang het pakje in de buitenlucht of in de badkamer om het op te frissen. Wil je het toch wassen? Gebruik dan het speciale wol was programma en gebruik wol wasmiddel. Andere programma's / wasmiddel kan het pakje uit vorm brengen. Gebruik geen wasverzachter en lees de wasvoorschriften op het etiket goed door.

  Engel Natur

  Engel Natur is een familiebedrijf wat al 85 jaar ondergoed en kleding maakt. Bij Engel Natur worden er alleen natuurlijke materialen gebruikt, van de hoogste kwaliteit en geen enkel item bevat gifitige of schadelijke stoffen. Alle gebruikte middelen zijn biologisch afbreekbaar en zo min mogelijk vervuilend voor het milieu. Dit merk is vooral bekend van de fijnste wol fleece baby -en kinder items. 

Volg ons @milck_nl