zacht geribd vest met franjes – bombay brown

Levertijd: 1-3 werkdagen
 • Overzicht
 • Beschrijving

  Dit is zowel een vest als een jas. Aan het einde van de zomer en begin van de herfst kun je deze vaak nog aan als jasje, en zodra het kouder wordt draag je dit als vest. Deze coole jas heeft een mooie kleur ‘Bombay Brown’, 5 toffe knopen, 2 zakken voor, franjes over de gehele breedte en is netjes afgewerkt met borders in de nek, mouwen en aan onderkant.

  Capsule wardrobe - less but better. Kies items waarvan jij vindt dat ze mooi bij elkaar passen en zorg er op deze manier voor dat je met een paar items meerdere combinaties kunt maken. Zie de gerelateerde producten voor de combinatie’s die wij zouden maken.

  Collectie: “Thrift shop”

  Deze collectie is een ode aan onze oma’s en opa’s. Voor inspiratie werd in de kasten gedoken van de oma’s en opa’s, op zoek naar schatten. In deze collectie vind je fijne basis items, kledingstukken met een vintage touch en nieuwe materialen. Alle prints worden met de handgemaakt en zijn hierdoor uniek.

  Samenstelling

  80% biologisch katoen, 20% polyester

  Ammehoela gebruikt biologisch katoen van de hoogste kwaliteit en is dan ook GOTS gecertificeerd, de hoogste certificering. Ammehoela werkt nauw samen met de beste fabrieken in Europa die uiteraard ook GOTS gecertificeerd zijn.

  Waarom kiezen voor biologisch katoen? Er worden geen gifstoffen, kunstmest, pesticiden en insecticiden voor gebruikt. Genetische manipulatie is verboden. De boeren houden zichzelf en hun grond gezond.

  Wasvoorschrift

  Wasbaar op 30 graden, en was met dezelfde kleuren.