Betalen

Veilig betalen bij Milck

Iedere transactie die wordt gemaakt bij Milck.nl gebeurt op een veilige manier. De online winkel is beveiligd door een SSL-certificaat. Dit kun je zien bovenaan de pagina, dit begint dan met https://. Niemand kan dan toegang krijgen tot jouw persoonlijke informatie omdat deze gegevens vergrendeld worden door dit certificaat. We werken samen met Mollie. 

iDeal (aanbevolen)

Bij Milck kun je gemakkelijk en snel betalen via iDeal, dit is geheel kosteloos. Door voor deze betaalmethode te kiezen ontvangen wij jouw betaling rechtstreeks en kunnen wij gelijk beginnen met het inpakken en verzenden van jouw duurzame items! 

Klarna (achteraf betalen)

Wil je liever betalen als de bestelling binnen is? Kies dan voor Klarna. Wij rekenen 1 euro plus 2% over het totaalbedrag administratiekosten. De reden hiervoor is dat wij per transactie 1 euro plus 3% over het totaalbedrag moeten afdragen aan Klarna. Liever niet extra betalen voor je bestelling? Kies dan voor iDeal, dit is altijd gratis. Indien je kiest voor deze betaalmethode gelden de algemene voorwaarden van Klarna. 

Alle betaalmethoden

iDEALMasterCardVisaBancontactMaestroKlarna Pay LaterPayPalBelfiusKBCGiropayEPS