Ammehoela

Filters
50 ProductenPagina 1 van 3

Over Ammehoela

Go your own way! Because that's the only way. Ammehoela staat voor eigenzinnigheid. Anouk & Sabine ontwerpen collecties voor het kind dat net als zijn ouders relaxed in het leven staat. Comfort, fun en duurzaamheid zijn kenmerken die in elke collectie terugkomen. Iedere collectie is ontworpen voor nieuwsgierige kids die elke dag een stukje van de wereld ontdekken.

Ammehoela richt zich op kids van 0-10 jaar oud. Elke Ammehoela collectie is met zorg tot in detail ontworpen door de designers van Ammehoela met de focus op comfortabele pasvorm, zachte kwaliteiten, hand geïllustreerde prints en klaar om te mixen en matchen. 

Alle producten zijn gemaakt van biologisch katoen en GOTS gecertificeerd. Dit houdt in dat onze kleding voor minimaal uit 70% uit biologische vezels bestaat. Door de hele keten - van het oogsten van de grondstoffen, via de maatschappelijk verantwoorde productie tot de etikettering, verpakking en distributie - wordt voldaan aan de strenge standaard voor biologisch textiel. Deze wereldwijde standaard voorziet onder meer in gebruik van milieuvriendelijke chemicaliën en waterzuivering bij de fabrieken. Daarnaast voldoet de GOTS certificering aan de vereiste naleving van de sociale criteria bij de katoenteelt en de verwerking tot het product. Dat gaat om zaken als minimumloon, een verbod op kinderarbeid en een veilige en hygiënische werkomgeving.

Ammehoela collectie

Bij ons vind je de leukste babykleding, toffe outfits voor jongens én meiden van Ammehoela. Ook heeft Ammehoela mama items in de collectie zodat je kunt twinnen met je dochter, of gewoon lekker voor jezelf. 

Wil je specifiek op zoek naar een van de fijne Ammehoela items in babykleding en kinderkleding, klik dan hier op de juiste productcategorie: