Bobo Choses

Filters
69 ProductenPagina 1 van 3

Over Bobo Choses

Alles waar Bobo Choses voor staat, sluit ontzettend goed aan bij Milck. Bobo Choses ontwerpt collecties voor kinderen die een lach op je gezicht toveren, met een leuk verhaal erachter, goede kleuren, unieke items en gemaakt van duurzaam materiaal. Het item dat je zult kiezen van dit geweldige merk zal steeds weer jou en je kind blij maken als het wordt aangetrokken. 

Vanuit een oude speelgoedfabriek werken de mensen van Bobo Choses hier met veel humor en liefde aan. Alle kledingstukken zijn gecertificeerd en worden onder goede omstandigheden geproduceerd. 90% van de collectie wordt in kleine fabrieken in Spanje en Portugal gemaakt door mensen met liefde en kennis van het vak. 

Bobo Choses collectie

De leukste babykleding, jongenskleding én meisjeskleding van Bobo Choses vind je in onze webshop. Veel kleur, goede prints en zachte materialen. De truien zijn mateloos populair en met een item van Bobo weet je dat je iets unieks hebt gekocht. Het is heerlijk te combineren en de kwaliteit is zeer goed. 

Wil je direct naar de juiste productcategorie binnen de baby- en kinderkleding van Bobo Choses, klik dan hier aan wat je wilt zien: