Gratis verzenden vanaf 60 euro
Spaar voor korting
Betaal later met Klarna
0
0
Gratis verzenden vanaf 60 euro
Spaar voor korting
Betaal later met Klarna

free play box

Productomschrijving
omschrijvingeen prachtige houten speelbak die je kunt vullen met zand, rijst, zaden of iets anders. Speel erin met de bakjes, mandala's, poppetjes, dingen die je buiten vindt (bladeren, schelpen, kastanjes, eikeltjes noem maar op) en laat je kind lekker zijn of haar gang gaan.  afmetingen 600mm X 450mm X 70mm waarvan en waar is dit gemaakt? Het wo...

omschrijving

een prachtige houten speelbak die je kunt vullen met zand, rijst, zaden of iets anders. Speel erin met de bakjes, mandala's, poppetjes, dingen die je buiten vindt (bladeren, schelpen, kastanjes, eikeltjes noem maar op) en laat je kind lekker zijn of haar gang gaan. 

afmetingen

600mm X 450mm X 70mm

waarvan en waar is dit gemaakt?

Het wordt gemaakt van duurzaam beukenhout, handgemaakt in Spanje

Ieder item van Grapat is handgemaakt met veel liefde, en dus ook uniek. Voor de prachtige kleuren worden natuurlijke verfstoffen en plantaardige oliën gebruikt. De kleuren variëren hier en daar, de kleurstoffen zijn niet giftig en op waterbasis. 

Ook worden alle items in karton verpakt (Grapat is 100% plastic vrij), het leuke hieraan is dat ook met dit kan worden gespeeld. Alle items worden verpakt door mensen met afstand tot de arbeidsmarkt of een fysieke of verstandelijke beperking.

onderhoud

veeg de items af met een vochtige doek en droog het daarna direct af. 

voor wie ♡

het speelgoed van Grapat is voor alle leeftijden, maar dit valt het meest in de smaak in de leeftijd 1 - 8 jaar. 

Grapat 

Grapat is een Spaans merk en het betekent "een handvol". Dit is dan ook de essentie, hoeveel speelgoed heeft een kind nu eigenlijk nodig? Het merk inspireert haar items op alledaagse dingen uit huis of uit de natuur. Het stimuleert de fantasie en de creativiteit. Er worden wel namen gegeven aan de items maar geen instructie, want het mag en kan van alles zijn. 

Zojuist bekeken:

speelbak / free play box
speelbak / free play box
Op voorraad
€47,95
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »