hugs body, home & linen spray

Artikelcode: 129576424
Beschikbaar in de winkel: Beschikbaarheid controleren

Beschikbaar in de winkel

Sluiten
1 in stock
 • Overzicht
 • Samen met Mama’en – het meest complete naslagwerk voor (aanstaande) mama’s – lanceert Kenko de mama-geur Hugs. Het moederschap vertaald in een fijne, zachte geurspray die je vanaf de zwangerschap op jezelf, thuis, in de ruimte waar je gaat bevallen of tijdens intieme momenten met je kindje kunt gebruiken.

  De geur is warm en zacht, biedt instant ontspanning en ondersteunt in je moederlijke kracht. De geurnoten zijn speciaal geselecteerd voor het gevoel, de associaties en de sfeer die ze oproepen. Hugs is daarmee je dagelijkse reminder om jezelf niet te vergeten, ook goed voor jezelf te (blijven) zorgen en heel trots te zijn op de moeder die je bent.

  Elke mama volgt haar eigen pad en we geloven 100% in de kracht van elke vrouw om het op haar eigen manier te doen. Hoe je de zwangerschap, bevalling en kraamtijd ook beleeft, Hugs kan je ondersteuning zijn. Als een liefdevolle omhelzing die je in dit proces af en toe zo hard nodig hebt.

  Gebruik

  -Tijdens je zwangerschap voor instant ontspanning en connectie met jezelf, om momenten stil te staan bij het wonderbaarlijke proces dat moeder worden heet.
  -Om een fijne vertrouwde bevalplek te creëren (thuis, in een kraamhotel of in het ziekenhuis).
  -Tijdens intieme momenten met je baby, bijvoorbeeld als ontspannende bedspray als je borstvoeding gaat geven.
  -Om even terug te keren naar de bijzondere periode van je zwangerschap en de eerste momenten samen met je kind.

  Ingrediënten

  INCI: Ethanol*, Aqua, Parfum (100% natural), Limonene**, Linalool**

  *Made of local wheat (free from denaturants)
  **Naturally present in essential oils

  De spray is speciaal ontwikkeld voor (zwangere) vrouwen. De geur en het percentage alcohol zijn zo laag mogelijk gedoseerd. Om de spray nog milder te maken, hebben wij gekozen voor zuivere alcohol, gemaakt van tarwe. Zonder toevoegde conserveringsmiddelen of andere synthetische middelen. De geur is 100% natuurlijk bestaande uit hoge kwaliteit oliën waarvan een groot gedeelte ook biologisch.

   Kenko Skincare

  Vanaf het moment dat een kindje ter wereld komt zijn moeder en baby intuïtief op elkaar afgestemd. Een baby herkent de geur van de moeder uit duizenden. Dit oer gevoel hebben wij vertaald naar een natuurlijke verzorgingslijn voor moeder en kind. De formule en geurtonen zijn nauw met elkaar verbonden om zo de bijzondere, intieme band tussen moeder en kind nog sterker te maken. Deze collectie gebruik je samen, al vanaf je zwangerschap. Om deze magische periode samen nóóit te vergeten.

Volg ons @milck_nl