Het team

Het team

Milck is opgezet door Chantal. Bijna alles binnen Milck doe ik zelf. Maar een bedrijf run je natuurlijk nooit helemaal alleen. Yves, mijn partner, speelt ook een grote rol en helpt waar hij kan. Daarnaast helpt mijn neefje Mads met het uitpakken van nieuwe collecties en promoot mijn lieve mama Milck waar ze maar kan en vind het leuk om te helpen met inpakken.  

Wie ben jij - de dame achter Milck?

Ik ben Chantal. 32 jaar. Samen met mijn liefde Yves, trotse mama van Mick & Maeve en dol op Freddy (de kat). Net verhuisd van Amsterdam naar Heiloo. Een fanatieke horecatijger die altijd al voor zichzelf wilde beginnen.

Afgestudeerd aan de Hoge Hotelschool te Den Haag, voor Ahold gewerkt, erachter gekomen dat een kantoorbestaan niets voor mij is, jarenlang bedrijfsleider geweest in verschillende horecazaken in Noord-Holland en erachter gekomen dat horeca toch wel moeilijk te combineren is met het gezinsleven waarin manlief fulltime kantoortijden werkt. Dat was dé zet in de rug om nu echt zelf te gaan ondernemen.

Waarom Milck?

Door de liefde voor mode, het moederschap en de kans om dit nu te doen is Milck ontstaan. Sinds mijn zwangerschap ben ik geïntrigeerd geraakt door de wereld van babyspullen. Tegelijkertijd ging duurzaamheid een grotere rol spelen in mijn leven want ook ik wil het nu echt beter gaan doen. Onze zoon heet Mick, dit vervormd naar een term die past bij het bedrijf, is Milck ontstaan. Een webshop voor duurzame baby -en kinderkleding op een manier die bij mij/ons past. 

Wat betekent Milck voor jou?

De 3 pijlers van Milck sluiten hier naadloos op aan: 

Duurzaam ; Dit is allang geen geiten wollen sokken meer. Dit betekent dat we in iedere keuze nadenken over de impact op mens, milieu en dier. Dit betekent niet dat Milck het perfect doet, maar er wel bewust mee bezig is en hiermee onze klanten graag wilt inspireren en motiveren. 

Kwaliteit ; Spullen moeten goed zijn en lang mee kunnen gaan. Bij Milck geloven wij erin dat je beter een aantal goede items kunt hebben in plaats van een heleboel 'slechte'. Maar ook, de persoonlijke service van Milck staat voor kwaliteit. Geen enkele vraag is ons te gek. 

Eigenzinnig ; En dit alles op een manier die bij mij past, want ik ben dol op kledingstukken die je nooit meer vergeet. Ik zoek merken die durven. Onze basics zijn tijgerprints en strepen, en een paar effen stukken in de mooiste kleuren of de tofste pasvormen. Als er maar iets aan is wat mij opvalt en blij maakt. Unieke items kom je in veel soorten tegen. En met uniek bedoelen wij ook items met een goed verhaal. Bij Milck zijn wij daar zeer gevoelig voor en vinden we het leuk om het verhaal achter een collectie, kledingstuk of merk te delen met onze klanten. Dit geeft veel meerwaarde en wij vinden het belangrijk de liefde die in een kledingstuk of ander product wordt gestopt van ontwerp tot productie te laten zien. 

Wil je meer weten?

Blijf via onze nieuwsbrief op de hoogte en volg ons op social media. Een specifieke vraag of opmerking? Stuur dan gewoon een mail naar [email protected] of vul het contactformulier in via Klantenservice op de webshop. 

Veel liefs en veel (shop)plezier in onze online winkel, 

Chantal