wol fleece baby bonnet - walnut

Beschikbaar in de winkel: Beschikbaarheid controleren

Beschikbaar in de winkel

Sluiten
10 in stock
 • Overzicht
 • omschrijving

  Dit wol fleece baby mutsje van Engel Natur is een echte musthave voor iedere baby en ouder. Het wollen mutsje is gemaakt van biologische wol fleece en is GOTS gecertificeerd. De mutsjes worden geproduceerd in Duitsland. Ideaal om te dragen in de draagzak en in de kinderwagen, helemaal leuk in combinatie met het wollen pakje, het jasje, de slofjes  en/of broekje. 

  Wol reguleert de temperatuur van de kleintjes goed, het is ademend en ook nog eens heerlijk zacht (dit is wol fleece en kriebelt niet).

  maatadvies

  koop de items van Engel Natur op maat

  waarvan en waar is dit kledingstuk gemaakt?

  100% biologische wol fleece, gemaakt in Duitsland

  wasvoorschrift

  Wol is zelfreinigend en hoeft daarom eigenlijk niet gewassen te worden. Wij raden dit dan ook niet aan. Hang het pakje in de buitenlucht of in de badkamer om het op te frissen. Wil je het toch wassen? Gebruik dan het speciale wol was programma en gebruik wol wasmiddel. Andere programma's / wasmiddel kan het pakje uit vorm brengen. Gebruik geen wasverzachter en lees de wasvoorschriften op het etiket goed door.

  Engel Natur

  Engel Natur is een familiebedrijf wat al 85 jaar ondergoed en kleding maakt. Bij Engel Natur worden er alleen natuurlijke materialen gebruikt, van de hoogste kwaliteit en geen enkel item bevat gifitige of schadelijke stoffen. Alle gebruikte middelen zijn biologisch afbreekbaar en zo min mogelijk vervuilend voor het milieu. Dit merk is vooral bekend van de fijnste wol fleece baby -en kinder items. 

Volg ons @milck_nl