chunky changing mat dark grey

Artikelcode: !ID:251695567
Beschikbaar in de winkel: Beschikbaarheid controleren

Beschikbaar in de winkel

Sluiten
2 in stock
 • Overzicht
 • omschrijving

  Studio Noos vond dat het weleens tijd werd voor een stijlvolle luiertas. En ze gaan nog veel verder dan dat. Nu is er ook een stijlvolle verschoonmat. En niet alleen stijlvol, deze is super zacht en ontzettend handig. Je kunt de chunky changing mat overal mee naartoe nemen zodat jouw kindje altijd een fijne ondergrond heeft om de luier te verschonen. Het is ook ideaal om thuis te gebruiken als extra verschoonplek, makkelijk en fijn. En hoe leuk om deze te combineren met de andere chunky items! Spaar ze allemaal ;-)

  afmetingen

  25 x 35 cm, 70 x 69 cm

  waarvan en waar is dit kledingstuk gemaakt?

  100% OEKO-tex gecertificeerd polyester, gemaakt in Polen

  De items van Studio Noos worden met de hand gemaakt in een fabriek in Polen waar vrouwen werken die op deze wijze een eerlijk loon verdienen en onder veilige omstandigheden kunnen werken. De eigenaresse van deze fabriek is Nederlands en is daar uiteraard regelmatig te vinden. 

  mom bag & pouch ♡

  zie de gerelateerde producten welke mom bag & pouch hierbij past 

  Studio Noos

  Studio Noos is ontstaan uit liefde voor fashion en het ontbreken ervan als het aankomt op mom-bags / luiertassen. De tassen worden handgemaakt in Polen en Studio Noos biedt daar werkgelegenheid voor vrouwen die liefde en passie hebben voor fashion en maatwerk. 

Volg ons @milck_nl