Gratis verzenden vanaf 60 euro
Spaar voor korting
Betaal later met Klarna
0
0
Gratis verzenden vanaf 60 euro
Spaar voor korting
Betaal later met Klarna

Clear Colors 32 stuks

Productomschrijving
Magna Tiles  Vrij spelen met Magna Tiles. Kinderen bedenken keer op keer geweldige creaties en kunnen zo fantasierijk spelen. Torens bouwen, platte creaties maken, spelen met zonlicht, combineren met een autobaan of juist ander speelgoed. Zowel binnen als buiten. Er wordt van alles mee bedacht en gemaakt.  De Magna-Tiles® Clear Colors 100-deli...

Magna Tiles 

Vrij spelen met Magna Tiles. Kinderen bedenken keer op keer geweldige creaties en kunnen zo fantasierijk spelen. Torens bouwen, platte creaties maken, spelen met zonlicht, combineren met een autobaan of juist ander speelgoed. Zowel binnen als buiten. Er wordt van alles mee bedacht en gemaakt. 

De Magna-Tiles® Clear Colors 100-delige set moedigt niet alleen het leren aan, maar garandeert ook de veiligheid van elk kind dankzij de robuuste constructie van elk stuk. Alle randen zijn magnetisch. De magnetische blokken zijn gemaakt van stevig plastic (ABS-plastic, vrij van latex, ftalaten en BPA), sterke keramische magneten en roestvrijstalen klinknagels en zijn sonisch gelast om jarenlang mee te gaan.

Afgezien van de duurzaamheid, zijn de levendige, condensvrije kleuren van elke transparante vorm afkomstig van hoogwaardige, niet-giftige kleurstoffen, met een afwerking die bestand is tegen krassen en deuken.

De fantasie kan volledig de vrije loop en tegelijkertijd is het bouwen ook nog eens erg goed voor het ruimtelijk inzicht. Deze set is compatibel met alle Magna-Tiles®-sets, zodat kinderen kunnen mixen en matchen. 

Magna Tiles Clear Colors 32 stuks

De inhoud van dit pakket bevat:

* 14 kleine vierkantjes
* 2 grote vierkanten
* 4 gelijkbenige driehoeken
* 4rechthoekige driehoeken
* 8 gelijkzijdige driehoeken

Zojuist bekeken:

Magna Tiles Clear Colors 32 stuks
Clear Colors 32 stuks
Op voorraad
€45,00
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »