cuddly animal olifant - groot

Beschikbaar in de winkel: Beschikbaarheid controleren

Beschikbaar in de winkel

Sluiten
1 in stock
 • Overzicht
 • omschrijving

  de eerste echte knuffelvriend voor jouw kleintje! Gemaakt van biologische materialen, veilig voor je kindje en heerlijk om mee te knuffelen.

  de cuddly animals hebben een zakje met kersenpitten, hiermee kun je de knuffel verkoelen en verwarmen. Het opwarmen van de knuffel helpt tegen krampjes en pijntjes van je kleintje. 

  Opwarmen knuffel

  Haal het kussentje via de rits uit de buik van de knuffel. Verwarm het gedurende 3 tot 5 minuten in de oven op 75°C of gedurende ½ tot 1 minuut in de magnetron op maximaal 600W. Laat het kussentje hierna kort even liggen (ademen). Voel of het kussentje niet té warm is en stop het daarna weer terug in de knuffel.

  Verkoelen knuffel

  Haal het kussentje via de rits uit de buik van de knuffel. Verkoel het in de koelkast. Stop het daarna weer terug in de knuffel.

  maat

  80 x 69 x 17 cm

  waarvan en waar is dit gemaakt?

  100% biologisch katoen, vulling: 100% biologische wol, gemaakt in Duitsland
  Het kussentje is gevuld met kersenpitten

  Senger Naturwelt

  Senger Naturwelt is een Duits merk die de allerfijnste, liefste en verantwoorde knuffels maakt voor jouw kleintje. De welbekende dieren zijn de gans en de beer. Maar er komen steeds meer leukerds bij in de collectie. Je kunt kiezen voor de cuddly animals, hierin zit een zakje met kersenpitten verwerkt zodat je de knuffel ook kunt verkoelen of verwarmen, of ga je voor de floppy animal, of wellicht voor een van de andere leuke accessoires. In ieder geval, een van deze lieverds word jouw baby's eerste beste vriend! 

Volg ons @milck_nl