maillot met bretels van katoen – cream

Beschikbaar in de winkel: Beschikbaarheid controleren

Beschikbaar in de winkel

Sluiten
3 in stock
 • Overzicht
 • omschrijving

  Oh wat zijn dit leuke en lieve maillots! De maillots zijn sterk, praktisch, blijven goed zitten en kunnen mee op ieder kruip, loop, draai en ren avontuur van de kleinsten. Het materiaal is zeer zacht en anti-allergeen. Dankzij het ontwerp zit het altijd lekker over de buik (high waist) en kan het door de bretels niet afzakken. 

  Ook een echte kadotip! 

  maatadvies

  de maillots rekken lekker mee maar deze maten zijn handig om te checken:

  in cm  0 - 6 maanden 6 - 12 maanden  1 - 2 jaar
  van kruis tot hiel 20  24 28
  de voetjes 10 12 13

  waarvan en waar is dit kledingstuk gemaakt?

  100% OEKO-TEX gecertificeerd katoen, gemaakt in Tsjechië

  De maillots worden op een traditionele manier geproduceerd door lokale mensen in historische fabrieken. Ook het materiaal, katoen, wordt nog op de traditionele wijze gemaakt. Zonder elastane of andere chemische toevoegingen. Het is eerste klas gecertificeerd OEKO-TEX® Standard 100 in de leeftijd van 0 tot 3 jaar. 


  combineren kun je leren ♡

  zie de gerelateerde producten hoe wij hier een leuke outfit van zouden maken 

  Silly Silas

  Silly Silas is ontstaan toen de moeder van de eigenaresse een paar maillots met bretels stuurde bij de geboorte van haar zoontje. Zij vond deze zo leuk, handig en schattig dat ze het avontuur aanging van een eigen bedrijf. 
De maillots vallen in de smaak en het verhaal erachter is mooi. Origineel komt het idee uit Tsjechië en ook is dit de plek waar de maillots op een traditionele manier worden geproduceerd door lokale mensen in historische fabrieken. Ook het materiaal, katoen, wordt nog op de traditionele wijze gemaakt. Zonder elastane of andere chemische toevoegingen. Het is eerste klas gecertificeerd OEKO-TEX® Standard 100 in de leeftijd van 0 tot 3 jaar. 


Volg ons @milck_nl