maillot met bretels zonder voetjes – cinnamon

SKU: !ID:233640558
Levertijd: 1-3 werkdagen
2 in stock
 • Overzicht
 • omschrijving

  De allerleukste en fijnste maillot met bretels zonder voetjes. Dit item is het hele jaar door te dragen, zit heel comfy, en maakt iedere outfit af. Kies jouw favoriete kleur(en)!

  waarvan en waar is dit gemaakt?

  100% OEKO-TEX gecertificeerd katoen, traditioneel gemaakt in Tsjechië

  Silly Silas

  Silly Silas is ontstaan toen de moeder van de eigenaresse een paar maillots met bretels stuurde bij de geboorte van haar zoontje. Zij vond deze zo leuk, handig en schattig dat ze het avontuur aanging van een eigen bedrijf. 
De maillots vallen in de smaak en het verhaal erachter is mooi. Origineel komt het idee uit Tsjechië en ook is dit de plek waar de maillots op een traditionele manier worden geproduceerd door lokale mensen in historische fabrieken. Ook het materiaal, katoen, wordt nog op de traditionele wijze gemaakt. Zonder elastane of andere chemische toevoegingen. Het is eerste klas gecertificeerd OEKO-TEX® Standard 100 in de leeftijd van 0 tot 3 jaar. De maillots zijn sterk, praktisch, blijven goed zitten en kunnen mee op ieder kruip, loop, draai en ren avontuur van de kleinsten. Het materiaal is zeer zacht en anti-allergeen. Dankzij het ontwerp zit het altijd lekker over de buik (high waist) en kan het door de bretels niet afzakken. Ook een super leuk kado om te geven!