Mini Rodini

Filters
159 ProductenPagina 1 van 7

Over Mini Rodini

Mini Rodini is een Zweeds merk dat is opgericht door illustrator Cassandra. Vanuit haar appartement in Stockholm is zij een van de voorlopers geweest op het gebied van duurzame kledingproductie. De combinatie van zeer goede kwaliteit en eigenwijs design bleek goed te werken. Het merk staat bekend om haar unieke prints en originele pasvormen, geen wonder dus dat de populariteit van Mini Rodini met de dag groeit.

Duurzame kleding van Mini Rodini

Mini Rodini werd direct geprezen vanwege de unieke interpretatie van duurzame kinderkleding. Bij aanschaf van een item van Mini Rodini weet je zeker dat het met liefde is ontworpen, eerlijk is gemaakt en het bestaat uit duurzame materialen. De jassen zijn gemaakt van gerecyclede PET flessen en de leggings worden onder anderen gemaakt van zwerfafval uit de zee. Je zult merken dat je dit item vaker uit de kast pakt omdat de kwaliteit zo goed is, en je het nog steeds graag aan doet na vaak wassen.

Iconische designs en kleurgebruik

Mini Rodini staat ook zeker bekend om haar iconische designs en speelse kleurgebruik. Niet voor niets is Mini Rodini ontworpen voor kinderen, voor de fantasie van kinderen en het gevoel dat alles mogelijk is. Mini Rodini is speels, vindt het belangrijk dat de kleding past bij de persoonlijkheid, stemming en stijl van een kind. De prints en het design spreekt de meeste kinderen erg aan, en de kwaliteit en het duurzame aspect is vooral wat dit merk voor ouders aanspreekt.

Mini Rodini collectie

Ieder seizoen ontwerpt Mini Rodini de mooiste prints voor zowel baby- als kinderkleding. Naast de seizoenscollecties heeft Mini Rodini ook een hele fijne basiscollectie met de befaamde leopard print (luipaard design), maar ook de basis zwart en de hearts collectie vind je terug in onze webshop. Het merk ontwerpt zowel jongenskleding als meisjeskleding en zelfs babykleding met fantasierijke prints. Accessoires als petten, tassen en sokken vullen de collectie aan en vormen een compleet geheel met bijpassende kindermode.